6000 Kecskemét, Petőfi Sándor utca 1/A.

Albérlet Kecskemét

Albérlet Kecskemét – ingatlant bérelne? Akkor jó helyen jár, hiszen a Házvadászok csapata készséggel áll az ön rendelkezésére, hogy megtalálja az igényeinek legmegfelelőbb ingatlant Kecskemét és környékén.

Albérlet Kecskemét

Manapság az ingatlan bérlés sokszor legalább annyi fejfájást és utána járást igényel, mint a vásárlás. Az interneten elérhető hirdetések legtöbbje vállalhatatlan fotókat, és beazonosíthatatlan helység-elrendezést foglal magába. Ez leginkább annak köszönhetjük, hogy amíg az értékesítést egyre bátrabban bízzák a tulajdonosok közvetítőkre, addig a bérbeadást sokan úgy gondolják, hogy maguk is el tudják intézni. Ez bizonyos körülmények együttállása esetén természetesen igaznak is bizonyulhat, de az ingatlan közvetítő még ebben az esetben is időt, és így pénzt spórolhat mind a bérbeadónak, mind a bérbevevőnek.

albérlet Kecskemét banner

Amennyiben a Házvadászokat bízza meg azzal a megtisztelő feladattal, hogy felkutassuk álmai bérleményét, akkor a teljes szolgáltatási palettánkat térítésmentesen biztosítjuk az Ön számára. Zsákbamacska nincs, kötelezettségek csak a mi részünkről jelentkeznek.

Igényfelmérés

Ehhez természetesen arra van szükség, hogy a lehető legpontosabban felmérjük az Ön igényeit. Ebben az esetben pontosan meg kell határoznia, hogy milyen környezetben (ház, lakás, belváros vagy szuburbán terület, stb.) tudja elképzelni a bérleményt. Emellett nagyon fontos tényező, hogy mekkora anyagi mozgástér áll a rendelkezésére, amely során érdemes a rezsiköltségeket is legalább hozzávetőlegesen figyelembe venni. Arról sem feledkezhetünk meg, hogy mekkora élettérre van szükség, hiszen egy egyedülálló esetében akár egy stúdiólakás is megfelelhet, de egy több gyermekes családnak vélhetően ennél már nagyobb alapterületű lakásra lehet szüksége. Az igényfelmérés során szenzitívnek számító információkat is kérhetünk, de mindezt azért tesszük, hogy a lehető legjobban feltérképezzük az Ön lehetőségeit és elvárásait. Ezeknek az adatoknak a birtokában kisebb az esélye annak, hogy nem megfelelő ingatlanok bemutatásával elraboljuk az Ön idejét. Fontos hangsúlyozni, hogy a rendelkezésünkre bocsátott adatokat minden esetben a hatályos és vonatkozó adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően kezeljük. Az ezzel kapcsolatos esetleges kérdéseire készséggel válaszolunk.

Hirdetés

A pontos igényfelmérést követően megvizsgáljuk az aktuálisan hirdetett bérleményeket, és amennyiben megtaláljuk álmai otthonát, akkor azonnal jelentkezünk. Érdemes kiemelni, hogy ezen az ingatlanpiaci monitorozáson kívül az offline csatornákat is figyeljük, és számottevő kapcsolati tőkénknek köszönhetően olyan bérleményeket is ajánlani tudunk, amelyek az online kínálatban nem minden esetben érhetőek el. Megküldött ajánlatainkban sokszor több olyan is megtalálható, amely megfelel a megbízóink elvárásainak és lehetőségeinek.

Bemutatás

Amennyiben sikerült olyan ingatlant találunk, amely felkeltette megbízónk érdeklődését, akkor a Házvadászok közvetítője bemutatja az adott házat / lakást. A bemutatás során arra törekszünk, hogy megtaláljuk a bérbeadó és a leendő bérbevevő számára legoptimálisabb időpontot. Ilyenkor az utóbbi (bérbevevő) oldalról érdemes figyelembe venni a napszakokat is, hiszen ez nem csak a rendelkezésre álló természetes fényt, de számos egyéb tényezőt (pl.: forgalmi zaj, stb.) is befolyásolhat.

Szerződéskötés

Végül, de nem utolsó sorban megállapodhat a bérbeadó és a bérbevevő. A megállapodás formális eredménye a bérleti szerződés, ami részletekbe menően rendezi a kaució + bérleti díj megfizetésének menetét, a rezsiköltségek rendezésére vonatkozó információkat, de szükség esetén akár külön helységleltár is készülhet az ingatlanról.

Albérlet Kecskemét és környékén – a Házvadászok csapata azon dolgozik, hogy megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb bérleményt!

Bízza ránk ingatlanügyeit, hogy időt spórolhassunk Önnek!