6000 Kecskemét, Petőfi Sándor utca 1/A.

Generálkivitelezés Kecskemét

Generálkivitelezés Kecskemét térségében? Tudta, hogy mint mindenhol, az építőiparban is a minőségi kivitelezés a megfelelő kapcsolatrendszeren múlik? Jó hírünk van, ugyanis a Házvadászok csapata már “levadászta” a legjobb szakembereket és generálkivitelezőket Kecskeméten, hogy az Ön által megálmodott otthonból valóság válhasson, problémák és idegeskedés nélkül. Generálkivitelező partnereink több mint 20 éves építőipari tapasztalattal rendelkeznek, minőségi munkáik pedig 100%-ban leinformálhatóak.

A Házvadászok csapata szerint a legjobb generálkivitelező cég Kecskeméten a Legohome Bau Építőipari Kft.

Magyarországon már több évtizede növekvő tendenciát mutat a saját tulajdonú ingatlanok aránya, hiszen országunkban kulturális és történelmi örökség a saját otthon megteremtésének igénye. Az utóbbi években azonban nagy nyomás nehezedett a házépítés előtt állókra, amelyre egy megbízható és tapasztalt generálkivitelező nem csak azért jelenthet megoldást, mert jövendőbeli otthona megépítése biztos kezekben van, hanem akár még olcsóbb is lehet a generálkivitelezés Kecskemét és környékén. A kormány legújabb bejelentése szerint az újépítésű ingatlanok vásárlásánál és azon saját telekre történő építkezéseknél, ahol generálkivitelezőt bízunk meg az építkezés lebonyolításával, a 27%-os ÁFA 5%-ra csökken.

Generálkivitelezés Kecskemét banner

A Családvédelmi Akcióterv és az Otthonteremtési Program jóvoltából egy családi ház a megfelelő generálkivitelező segítségével egyre inkább elérhető álommá válik. A Házvadászok csapatának generálkivitelező partnerereivel a korszerű építési technológiáknak és profi logisztikának köszönhetően, már akár 11 hónap elteltével birtokba vehetjük új otthonunkat. Feladatuk igen sokrétű, hiszen a szükséges tervdokumentációk beszerzésétől a kulcs átadásáig, a generálkivitelező irányítja és hangolja össze az összes szükséges munkafolyamatot. Ezért nem is véletlen, hogy az eddiginél jóval hangsúlyosabb kérdés az, hogy kit bízzunk meg jövendőbeli otthonunk generálkivitelezésével?

Generálkivitelezés Kecskemét és környékén generálkivitelezővel

Generálkivitelezés Kecskemét – telek

A házépítés folyamatának legmeghatározóbb része a megfelelő építési telek megtalálása, amely napjainkban jobban hasonlít egy kincsvadászatra, mintsem a generálkivitelezés első lépésére. Az eredményes telekvadászathoz pedig három fontos szempontot kell figyelembe vennünk: LOKÁCIÓ, LOKÁCIÓ és LOKÁCIÓ. Ennek fontosságát nem lehet eléggé kihangsúlyozni, hiszen amellett, hogy ez alapjaiban fogja meghatározni a felépítésre kerülő ház értékét, jövendőbeli otthonunk hangulatát is megalapozza. Szerencsére a legtöbb partnerünk rendelkezik építési telekkel, és/vagy terv szintjén előkészített kész projekttel, a Házvadászok csapatával pedig telekvadászatban is kimagaslóan teljesítünk, ugyanis portfóliónk Kecskemét legtöbb építési telkével büszkélkedik. Minden generálkivitelezés Kecskemét városában szigorú kritériumoknak kell, hogy megfeleljen, nincs ez másképp a telek kiválasztásánál sem, amelynél minden egyes telket a Házvadászok csapata személyesen ellenőriz le.

Mire figyelünk oda egy telekvadászatnál?

A partnereinktől származó telkek nagy előnye a kitűnő lokáció, a megépítendő házakat pedig a minőség és a hatékony technológiai újításoknak köszönhetően a gyors kivitelezés jellemzi. Így nem csak időt és energiát spórolhatnak meg a jövendőbeli családi ház tulajdonosok, de a hosszadalmas telekvadászat nélkül megkérdőjelezhetetlenül leegyszerűsödik a generálkivitelezés Kecskemét és környékén.  

Generálkivitelezés Kecskemét – tervdokumentáció

Az építési telekkel összefüggő kérdések tisztázását követően el kell készíteni a tervdokumentációkat. A Házvadászok oldalán, és partnereinknél is megtalálható jó néhány ötletadó házterv, amelyek szinte minden telekméretre ideális megoldást kínálhatnak. Azonban ezek az ötletadó háztervek még nem számolnak az egyedi igényekkel és életviteli sajátosságokkal, emiatt szinte megkerülhetetlen kérdést jelent a megfelelő építész felkutatása. Itt ismét nagy segítséget jelent a generálkivitelező, hiszen ők rendelkeznek a megfelelő kapcsolatrendszerrel. Ezen felül a Házvadászok partnereinek a tervdokumentációk elkészítéséért cserébe nem kell egy vasat sem fizetniük a kialkudott négyzetméter áron felül.

Generálkivitelezés Kecskemét – adminisztráció

A generálkivitelezők az építkezés folyamatának gördülékeny elektronikus dokumentációja mellett sokszor építésügyi-, és egyéb szakhatósági problémák megoldásában is remekelnek. A megfelelő kapcsolati tőke ugyanis nagyban felgyorsíthatja az amúgy hosszadalmas ügymenetet, hiszen például Kecskemét és környékén – elsősorban Katonatelepen – még a Katonai Légügyi Hatóságnak is van beleszólása a tervdokumentációkba, a közelben található katonai repülőtér navigációs eljárásai és akadály-adatbázisa miatt. További kihívást jelenthet az is, ha a megrendelő – az amúgy nem javasolt – hőszivattyúval tervezi fedezni a családi ház energiaigényét, mivel egy geotermikus vagy hidrotermikus berendezés hatósági engedélyeztetése a megszokottnál is körülményesebb és drágább. 

Generálkivitelezés Kecskemét – építkezés

A generálkivitelező felelősségi körébe tartozik az építkezés egésze, emiatt az alkalmazásában álló és/vagy megbízott szakemberek munkáját összehangolja, az elvégzett munkát felügyeli, és szükség esetén gondoskodik a hibák kijavításáról. Mivel a generálkivitelező jó eséllyel teljes munkaidőben foglalkoztat szakembereket, így sokkal kedvezőbb árajánlatot kaphatunk az egyes részfolyamatok (pl. villanyszerelési munkálatok, burkolás, festés stb.) elvégzésére, mint ha egyedi megrendelést adnánk le az általunk felkeresett szakembernek. Ezeket összeadva újabb idő- és pénzmegtakarítást könyvelhet el a család. Emellett a generálkivitelező tisztában van az aktuális energetikai követelményekkel vagy technológiai trendekkel is, melynek köszönhetően a legkorszerűbb kulcsrakész házat tudja kivitelezni. Ez azért is fontos, mert számos olyan okos-megoldás létezik napjainkban, amelyek nem csak zöldebbé, fenntarthatóbbá, hanem értékállóbbá is tehetik új otthonunkat. Végezetül szakmai tapasztalatuk garanciális kérdéseknél is hasznosnak bizonyulhat, ami akár 10 évre bebiztosíthat minket és újdonsült otthonunkat is. 

Generálkivitelezés Kecskemét és környékén – a Házvadászok csapata azon dolgozik, hogy megtaláljuk az Ön számára legjobb generálkivitelezőt!

Bemutatjuk melyik kivitelezőt miért érdemes választani, vagy milyen támpontok szerint lehet a keresést a leghatékonyabban véghezvinni. Amennyiben választása a Házvadászok csapatára esik, szolgáltatásainkat az alábbi sorrendben hajtjuk végre: 

  1. Kiválasztjuk a megfelelő építési telket;
  2. kiválasztjuk a legjobb építészeket;
  3. a kiválasztott építész elkészíti a tervdokumentáció alapját, vagyis az alaprajzot;
  4. az elkészült alaprajzzal felkeressük a generálkivitelező partnereket – elsőként – árajánlat céljából;
  5. a megrendelő prioritásait és igényeit figyelembe véve kiválasztjuk a legjobb generálkivitelezőt;
  6. elkezdjük az építkezést;
  7. 10-11 hónapon belül beköltözés.

Miért építtessek a Házvadászok generálkivitelezőivel?

Előfinanszírozás logó

Késleltetett fizetési lehetőség

Tervezett fizetési ütemezés, akár 0 Ft önerővel

Minősített generálkivitelezők logó

Minősített generálkivitelezők

Megbízható, több tíz éves szakmai tudással rendelkező szakemberek

Generálkivitelezés Kecskemét - kötbér-garancia logó

Kötbér-garancia

A kivitelezés határidőre történő befejezése

Generálkivitelezés Kecskemét - ár-garancia logó

Ár-garancia

Házépítés rejtett költségek és nem kívánt meglepetések nélkül

Bízza ránk ingatlanügyeit, hogy időt és pénzt spórolhassunk Önnek!