6000 Kecskemét, Petőfi Sándor utca 1/A.

Eladná ingatlanát?

Ingatlan Kecskemét és környékén! Hirdessen a Házvadászokkal!

Minden ingatlan Kecskemét és környékén egyedi, és ennek tudatában a Házvadászok elit ingatlanközvetítő csapata azon dolgozik, hogy ezt az egyediséget a legvonzóbb, egyben a legeladhatóbb formába öntse. Az általánosan elterjedt hiedelmeket megcáfolva valódi szolgáltatást nyújtunk az ingatlanközvetítői jutalékért cserébe, ami az alábbiakat foglal(hat)ja magába:

eladó ingatlan Kecskemét banner

Professzionális ingatlanfotók

Az offline és az online ingatlan hirdetés megjelentetésének előfeltétele a professzionális ingatlanfotók elkészítése. Ehhez szükség lesz a megfelelő technikai eszközökre és azok készség szintű használatára. Vagyis egy jó kamera és objektív együttese még nem lesz elég, hiszen bizonyos helyzetek megkívánhatnak további kiegészítőket (pl.: állvány, plusz fényforrás, stb.), de ezen felül még digitális utómunkálatokra is szükség lehet. Ezzel szemben a gyakorlat azt mutatja, hogy a legtöbb ingatlanfotó a professzionalizmus egyetlen alapkövetelményének sem tesz eleget. Ezt az állításunkat támasztja alá az interneten található számtalan ingatlanhirdetés, amelyek mellett még a laikus is észreveszi a profi fotós által elkapott pillanatot.

Méretpontos alaprajz

Az ingatlant előnytelenül bemutató fényképek mellett gyakori hiba az alaprajz teljes hiánya, vagy annak nehezen értelmezhető és pontatlan ábrázolása. A Házvadászok által készített méretpontos és valósághű alaprajz elősegíti azt, hogy az érdeklődő közönség pontos(abb) képet kapjon az ingatlanról. A pontos(abb) kép birtokában pedig az érdeklődő el tudja dönteni, hogy időpontot kérjen az ingatlan megtekintésére vagy sem, ami végeredményben időt spórol mindkét félnek.

3D bejárhatóság

Ezt a szolgáltatásunkat csak külön megrendelői kérés esetén biztosítjuk, amelynek lényege az ingatlan térhatásának virtuális ábrázolása. Ez főleg abban az esetben jelenthet segítséget, ha a méretpontos alaprajz már felébresztette az érdeklődő kíváncsiságát, de még nem nyerte el a figyelmét. Fontos, hogy a 3D felvételek elkészítése előtt felkészítsük az ingatlant az eladásra, hiszen csak abban az esetben érhetjük el a kívánt hatást, ha családi ház / lakás a legjobb arcát mutatja. 3D bejárhatóság biztosítása mellett szinte garantált a figyelem felkeltés, hiszen ezt a szolgáltatást kevesen tudják a kor követelményeinek és a fogyasztói igényeknek megfelelően tálalni.

Ingatlan bemutató kisfilm

Egy kisfilm lényegében a 3D bejárhatóságnak esszenciális elemeit tartalmazza, és azt ízléses zenei aláfestéssel tálalja. Fontos különbség azonban, hogy professzionális drónfelvételek készítésével a családi házak és a vidéki kúriák teljes valóságukban kerülnek bemutatásra, és az ízlésesen összevágott enteriőr felvételek tapinthatóvá teszik az ingatlan atmoszféráját. Ezek együttes figyelem felkeltő hatása azonnal kiemeli ingatlanát az átlagos hirdetések tengeréből. Ezt a szolgáltatásunkat szintén csak külön megrendelői kérés esetén biztosítjuk.

Egyedi keresőoptimalizált ingatlan leírás

Az ingatlan leírások elkészítése során három szarvashibát szoktak elkövetni: (1) nem megfelelő információ tartalommal töltik meg, (2) stilisztikai és logikai hibákkal csúfítják el, (3) keresőoptimalizálási elvek figyelembe vétele nélkül töltik fel. Ez a három hiba egyenként is eltüntetheti az érdeklődők radarjáról a hirdetett ingatlant, halmozati hatásuk eredményeként viszont egészen biztos lopakodó üzemmódba kapcsolják azokat. Az előbb felsorolt három pontra jelent megoldást a Házvadászok által készített ingatlan leírás.

Online menedzsment

Ma már számos online médiafelület áll a rendelkezésünkre, hogy az általunk kommunikálni kívánt üzenetet közzé tegyük. Ennek ellenére az ingatlanhirdetések zöme 1-2 tematikus oldal köré csoportosul, noha számos más eszköz is a kezünkben van. Ez különösen fontos abban az esetben, ha a fiatalabb generációt kívánjuk megszólítani. Ennek tudatában a Házvadászok csapata egy teljes online marketinghadjáratot indít annak érdekében, hogy az általunk hirdetett ingatlanok új gazdára találjanak.

Tanácsadás és ügykezelés

A legtöbb ingatlantulajdonos nem rendelkezik széleskörű ingatlanpiaci és építőipari szaktudással, de az értékesítés során felmerülő adminisztrációs terhek is komoly fejfájást okozhatnak a felkészületlenek számára. A Házvadászok csapata erre is megoldást kínál, hiszen szakmaiságunkat minden nap pallérozzuk, és kapcsolati tőkénket folyamatosan bővítjük. Kérdésével bátran fordulhat hozzánk, az adminisztrációs terheket pedig – a mindenkor hatályos jogszabályok figyelembe vételével – minimalizáltuk.

Kapcsolattartás és rendelkezésre állás

A személyes kapcsolattartás ereje megkérdőjelezhetetlen az ingatlanpiacon. Ez valószínűleg a “termék” árának köszönhető, hiszen egy családi ház, vagy egy lakás árának előteremtéséhez sokszor egy egész élet munkájára van szükség. Emiatt a vevő és az eladó közötti kapcsolat sokkal fontosabb, mint egy bolti vásárlás során, és a két fél közötti kommunikációs csatornák egyengetése során válhat hasznos társsá a Házvadászok csapata.

eladó ingatlan Kecskemét

Házvadászok – célpontban az ingatlan! Ingatlan Kecskemét és környékén!