6000 Kecskemét, Petőfi Sándor utca 1/A.

Házépítés Kecskemét

Az elmúlt években hatalmas érdeklődés övezi az építőipart, amely során a házépítés Kecskemét városában egy még sosem tapasztalt látogatottságnak örvend. Szerencsésnek mondhatják magukat a hírös város lakói, ugyanis Bács-Kiskun megyében találhatók az ország legjobb generálkivitelezői. Az elmúlt 10 évben – felismerve a város nyújtotta lehetőségeket – számtalan új vállalkozás díszíti a már eddig is hatalmas repertoárral rendelkező építőipari szakemberek listáját, így megannyi kiváló generálkivitelező közül válogathatnak az építkezés előtt állók.

A Házvadászok csapata szerint a legjobb családi házépítő cég Kecskeméten a Legohome Bau Építőipari Kft.

A generálkivitelezés egy olyan teljes körű szolgáltatás, amely során a házépítés Kecskemét és környékén egy ember felelőssége, és irányítása alatt valósul meg. A generálkivitelező teljes mértékben tehermentesíti a megrendelőt, gondoskodva egy családi ház építése során felmerülő összes teendőről, beleértve a hivatali ügyek intézését, a házépítésért felelős szakemberek összehangolását – amely talán az egyik legkörülményesebb, és egyben a legtöbb tapasztalatot is igénylő munkafolyamat –  és az építőanyag megrendelésének ütemezését.

házépítés Kecskemét banner

A Házvadászok csapatával az évek során megannyi alkalommal volt szerencsénk szakmailag elismert generálkivitelezőkkel együttműködni, amely lehetőséget nyújtott számunkra összeszedni a legfontosabb szempontokat a megfelelő generálkivitelező kiválasztásához, és az építési technológiák közötti különbségeket is megismerni.

Házépítés Kecskemét városában a Házvadászok segítségével!

Csapatunk Kecskemét és környékén 18 generálkivitelezővel áll szerződésben, akik ugyan a kulcsrakész állapotig szinte mind más „úton”, vagyis technológia szerint jutnak el, ám az alábbiak egytől-egyig ugyanúgy vonatkoznak rájuk:   

Ezen felül a 2021-es évtől a generálkivitelezőt már nem csak a problémamentes házépítés reményében ajánlatos megbízni, hanem az újépítésű ingatlanok vásárlására vonatkozó kormányrendelet miatt is – amennyiben a saját telekre történő építkezéseknél generálkivitelezőt bízunk meg az építkezés lebonyolításával –  a 27%-os ÁFA 5%-ra csökken. További spórolást jelenthet az is, hogy a legtöbb generálkivitelező teljes munkaidőben foglalkoztat szakembereket, így sokkal kedvezőbb árajánlatot kaphatunk az egyes részfolyamatok (pl. villanyszerelési munkálatok, burkolás, festés, stb.) elvégzésére, mint ha egyedi megrendelést adnánk le az általunk felkeresett szakembernek. Azok pedig akik követik a kormánybejelentéseket, tudják azt is, hogy az építőiparnak folyamatosan szembesülnie kell a különböző energetikai követelményekkel kapcsolatos változásokkal. A generálkivitelezők amellett, hogy naprakészek ezekkel a változásokkal, ismerik a legújabb technológiai újításokat, melyeknek köszönhetően a legkorszerűbb, energiatakarékos kulcsrakész házakat tudják kivitelezni.

Összegezve a fentebb leírtakat, a generálkivitelező gondoskodik jövendő otthonának problémamentes kivitelezéséről és határidőre történő befejezéséről, míg a Házvadászok csapata segít eljutni a generálkivitelező kiválasztásához szükséges lépésekig, majd végigkíséri az építkezés menetét.

házépítés Kecskemét banner 2

Házépítés Kecskemét és környékén a Házvadászok csapatával

A jövendőbeli otthon megteremtése egy olyan anyagi terhet jelent minden fiatal pár és család számra, amelynél egy tapasztalt ügyintéző segítsége hatalmas terhet vehet le a vállunkról. Legyen szó a CSOK és hitelügyintézésről, babaváró támogatásról, telek- és generálkivitelező kiválasztásáról, a tervdokumentációról vagy adminisztrációról, a Házvadászok csapata biztosítja arról, hogy szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően időt  és pénzt spórolunk a megrendelőinknek.

A Házvadászok csapatával a házépítés Kecskemét és környékén a következő sorrendben megy végbe:

(1)  A megfelelő építési telek kiválasztása:

A Házvadászok csapatának portfóliója Kecskemét legtöbb építési telkével rendelkezik, ezen kívül partnereink nagy része saját építési telekkel rendelkezik, és/vagy terv szintjén előkészített kész projekttel. Minden házépítés során a megrendelőink igényeit vesszük figyelembe, aminek a telek kiválasztása az egyik legfontosabb mérföldköve. A Házvadászok csapata által biztosított, és a partnereinktől származó telkek előnye a kitűnő lokáció és kedvező ár, amely során nem csak időt és energiát spórolhatnak meg a jövendőbeli családi ház tulajdonosoknak, de a hosszadalmas telekvadászat nélkül megkérdőjelezhetetlenül leegyszerűsödik a házépítés Kecskemét és környékén.

(2)  A legjobb építészek kiválasztása:

A tervrajzok elkészítése mindig az első lépésnek bizonyul, legyen szó házépítésről, átépítésről vagy felújításról. Mivel a tervrajzok a vizuális elemek, és egyben az építkezés alapköve, így minden kivitelezés során jobb, ha a tervezést profikra bízzuk. Kecskemét nem csak szakismerettel rendelkező generálkivitelezőkkel, de kiváló építészekkel is büszkélkedik.

(3)  A kiválasztott építész elkészíti a tervdokumentáció alapját, vagyis az alaprajzot:

Csapatunk gondoskodik róla, hogy megrendelőink még a kulcsátadás előtt megtekinthessék jövendőbeli otthonuk valósághű látványterveit. A kiválasztott építész az aprólékosan kidolgozott tervdokumentáció mellett, látványos 3D tervekkel, esetlegesen kisfilmekkel is ellátja a megrendelőt, ami azért is hasznos, mert még a kivitelezés előtt módosíthatod a terveket. A Házvadászok oldalán, és partnereinknél is megtalálható jó néhány ötletadó házterv, amelyek szinte minden telekméretre ideális megoldást kínálhatnak.

(4)  Az elkészült alaprajzzal felkeressük a generálkivitelező partnereket – elsőként – árajánlat céljából:

Itt a bruttó ár négyzetméterre vetített aránya alapján összehasonlítjuk az árajánlatokat. A kedvező ár sokszor azonban csalóka, hiszen nem tartalmazza, hogy milyen műszaki tartalmat foglal magában a ház felépítéséhez a kivitelező szolgáltatási csomagja. Ezért a Házvadászok csapatával az árajánlatnál a kész csomagokat is összehasonlítjuk és lépésről-lépésre elmagyarázzuk a megrendelőnek a csomag részleteit, az esetleges módosítási lehetőségeket.

(5)  A megrendelő prioritásait és igényeit figyelembe véve kiválasztjuk a legjobb generálkivitelezőt.

Generálkivitelező partnereink között olyat is találni, aki egy úgynevezett késleltetett fizetési lehetőséget ajánl fel megrendelőinek, amely során egy személyre szabott fizetési ütemezés szerint megy végbe a házépítés Kecskemét városában, akár 0 Ft önerővel.

(6)  Elkezdjük az építkezést.

Generálkivitelező partnereink az építkezés folyamatának gördülékeny elektronikus dokumentációja mellett sokszor építésügyi-, és egyéb szakhatósági problémák megoldásában is remekelnek, ezzel egy újabb gondot levéve a megrendelő válláról.

(7)  10-11 hónapon belül beköltözés.

A határidőre történő átadást a Házvadászok által ajánlott generálkivitelezők kötbér ellenében is vállalják.

Házépítés Kecskemét városában a Házvadászok segítségével!

Előfinanszírozás logó

Késleltetett fizetési lehetőség

Tervezett fizetési ütemezés, akár 0 Ft önerővel

Minősített generálkivitelezők logó

Minősített generálkivitelezők

Megbízható, több tíz éves szakmai tudással rendelkező szakemberek

Generálkivitelezés Kecskemét - kötbér-garancia logó

Kötbér-garancia

A kivitelezés határidőre történő befejezése

Generálkivitelezés Kecskemét - ár-garancia logó

Ár-garancia

Házépítés rejtett költségek és nem kívánt meglepetések nélkül

Házépítés Kecskemét és környékén – a Házvadászok csapata azon dolgozik, hogy felépülhessen álomotthona!

Bízza ránk ingatlanügyeit, hogy időt és pénzt spórolhassunk Önnek!