6000 Kecskemét, Petőfi Sándor utca 1/A.

Prémium ingatlanközvetítés

A prémium ingatlanközvetítés első, egyben legfontosabb állomása a terepszemle végrehajtása. Ennek során a Házvadászok ingatlanszakértője felméri az eladó sorba került ingatlant és annak közvetlen környezetét. Ilyenkor figyelembe vesszük az ingatlan méretét, állapotát, az építés során alkalmazott technológiai megoldásokat, gépészetet, és még számos egyéb forgalmi értéket befolyásoló tényezőt. Ezek alapos kiértékelését követően megállapításra kerül az irányár, amit nagyban befolyásol a megbízó (ingatlan tulajdonos) elvárása. Fontos, hogy az általunk meghatározott irányárral nem kell egyetérteni, de az irreálisan alacsony / magas elvárásokhoz társuló szövődmények végső soron a tulajdonoson fognak lecsapódni.

prémium ingatlanközvetítés

A tulajdonossal egyetértésben meghatározott irányár tudtában összeállításra kerülhet az ingatlanhirdetés. Ezzel kapcsolatban kijelenthetjük, hogy gyakran még szakmabeliek is alul értékelik a hirdetések erejét. Ezt a megállapítást húzza alá a 444 hajdan megjelen cikke, ami remekül összefoglalja, hogy megfelelő szakértelem hiányában milyen kontár módon előkészített ingatlanhirdetések kerülnek közzétételre. Ennek a legnagyobb rákfenéje, hogy elrettentheti a vásárlóerővel rendelkező érdeklődőket, de arról se feledkezzünk meg, hogy rossz alkupozícióba kényszerítheti a tulajdonost. Emiatt nagyon fontos, hogy maga a hirdetés a legnagyobb profizmust tükrözze vissza, amelybe bele kell érteni a profi lakásfotókat, és a keresőoptimalizált leírást is.

A hirdetés közzététele után bemutathatjuk az érdeklődők számára az ingatlant. Fontos azonban hangsúlyozni, hogy egy jó hirdetés már önmagában szűrő. Ezt annak köszönheti, hogy kellő információt biztosít az ingatlanról, így az érdeklődő fel tudja mérni, hogy az adott ház / lakás mennyire felel meg az igényeinek és a lehetőségeinek. Az igények és lehetőségek felmérése során még egy biztonsági szűrő maga az ingatlanközvetítő, aki összeköti a tulajdonost a leendő vásárlóval. Amennyiben hiba csúszik a számításba, akkor mind a három oldalról (tulajdonos, közvetítő, érdeklődő) csak időpazarlásra kerül sor a bemutatás alkalmával.

A prémium ingatlanközvetítés utolsó állomása az értékesítés, amelynek természetesen előfeltétele, hogy az előző három pontban felvázolt metódust hibahatáron belül teljesítsük.

Mit foglal magába a prémium ingatlanközvetítés?

A Házvadászok prémium terepszemléje során ingyenes piaci összehasonlító elemzés (CMA – Comparative Market Analysis) készül, ami nagy mértékben figyelembe veszi az ugyanazon a környéken található hasonló jellegű ingatlanok átlagos értékesítési árát. Ennek alapját a rendelkezésünkre álló adás-vételi adatbázis képezi, így viszonylag nagy merítés áll rendelkezésünkre, hogy reális forgalmi értéket határozzunk meg.

Emellett nagyon fontos, hogy az ingatlanhirdetéshez megfelelő mennyiségű és minőségű tartalmat készítsünk el. Ez a tartalom magába foglalja a prémium ingatlanfotókat, egy ingatlan bemutató videót (külön megegyezés szerint), valamint a keresőoptimalizált és lektorált hirdetési szöveget. Ezek együttes hatása garantálja a figyelemfelkeltést, amelyre a jövőben egyre nagyobb szükség lesz.

A Házvadászokkal együttműködő partnereket is bevonjuk az értékesítés folyamatába, amelynek eredményeként Kecskeméten közel 100 fő értékesítő dolgozhat annak érdekében, hogy ingatlana új gazdára találjon. Ez azonban nem azt jelenti, hogy több száz ingatlanossal kell a tulajdonosnak koordinálnia, ezt ugyanis megteszi helyette a Házvadászok prémium közvetítője.

Minden számottevő online hirdetési felületen közzétesszük az értékesíteni kívánt ingatlant. Az online médiumokon felül számos offline fórum is a rendelkezésünkre áll, vagyis reklámtáblán, molinón és központi elhelyezkedésű ingatlanirodák kirakatában is megjelentetjük a hirdetést.

Ezen felül minden adminisztratív állomásnál segítséget nyújtunk, és amit csak tudunk, elintézünk a tulajdonos helyett. Utóbbiba beleérthetjük a tulajdoni lap díjmentes lekérését (6, 9 és 12 hónapos megbízás esetén), vagy éppen az energetikai tanúsítvány kedvezményes elkészítését. Lényegében a birtokbaadásig kísérjük a feleket.

A Házvadászok a prémium ingatlanközvetítés során az első kapcsolatfelvételtől egészen a birtokbaadásig azon dolgozik, hogy összeházasítsa az elérhető kínálatot a rendelkezésre álló kereslettel.