+3670 329 1182
6000 Kecskemét, Petőfi Sándor utca 1/A.
vajda.mark@dh.hu

Rólunk

Házvadászok — célkeresztben az ingatlan

Befektetési, vagy otthon célú ingatlan vásárláson töri a fejét? Akkor a legjobb helyen jár, hiszen a Házvadászok minden ehhez kapcsolódó témakörben szakértői segítséget tud biztosítani ügyfelei számára.

A Házvadászokat azzal a céllal hoztuk létre, hogy minden kedves megbízóinkat támogatni tudjuk:

Ez a teljeskörű szolgáltatás-portfólió lehetővé teszi, hogy a ingatlanvásárlás/eladás gondolatának megszületésétől kezdve, egészen a kulcsátadásig minden egyes lépésben segítséget tudjunk biztosítani.

 

Ingatlan vásárlás

A legtöbb ember életében az ingatlan vásárlás egyenlő a legnagyobb anyagi kiadással. Emiatt a megbízható orvosi segítség után a legfontosabb, hogy megbízható ingatlanos partnert találjunk. Ennek tudatában a Házvadászok csapata egyetlen célt tűzött ki maga elé: meg kívánunk felelni ennek az elképesztő feladatnak. Vagyis, ha ingatlan vásárolna, akkor válassza a Házvadászokat!

ingatlan vásárlás

 

Ingatlan eladás

2019-ben összesen 155 ezer ingatlan adásvétel zajlott le. Minden egyes tranzakció esetében joggal merül fel az eladó oldaláról a maximális profit realizálásának igénye. Maximális profitot azonban csak professzionális eszköztárral érhetünk el, amelyhez viszont elengedhetetlen az ingatlanközvetítői szakértelem. A Házvadászok pontosan ezt a fajta szakértelmet állítja csatasorba a megbízói érdekérvényesítés folyamatában. Tehát, ha eladná ingatlanát, akkor bízza az értékesítést a Házvadászokra!

eladó ház Kecskemét banner

 

Ingatlan bérlés

A növekvő ingatlanárak, a mobilitás és a különböző élethelyzetek eredményeként egyre többen élnek albérletben. Pontosan emiatt ma már kihívás megtalálni az ideális albérletet. Ezt a kihívást segíthet leküzdeni egy megfelelő szakértelemmel és piaci rálátással rendelkező ingatlanközvetítő, aki az igények és lehetőségek figyelembevételével megtalálja a legmegfelelőbb opciót. Ennek fényében Önnek is célszerű a Házvadászokra bíznia a megfelelő albérlet felkutatását!

albérlet Kecskemét banner

 

Ingatlan kiadás

A közhiedelemmel ellentétben nem egyszerű feladat kiadni egy albérletet. Számos változóval számolni kell, amelyek közül a legfontosabb, hogy mégis ki lesz a bérlő személye? Egy félresikerült tranzakció eredményeként a bérlemény nem csak értéket veszít, hanem hónapról-hónapra veszteséget is termelhet. Az ezzel együtt járó rengeteg fejfájást megelőzheti, ha egy sokat tapasztalt és jó emberismerettel rendelkező ingatlanközvetítő támogatja az ingatlan kiadását. A Házvadászok csapatát pedig pontosan ilyen ingatlanközvetítők alkotják.

ingatlan kiadás

 

Ingatlan értékbecslés

Magyarországon az elmúlt időszak átlaga alapján azt mondhatjuk, hogy évi ~150 ezer ingatlan cserél gazdát. Ezek a tranzakciók nem jöhetnek létre ingatlan értékbecslés nélkül. Ettől függetlenül azonban még számos olyan élethelyzet adódhat, amely során hasznos információhoz juthatunk egy ingatlan értékbecsléssel. Szakértőink az értékbecsléssel összefüggő megkeresések kapcsán is állnak szíves rendelkezésükre!

 

Ingatlan ügyintézéssel összefüggő pénzügyi tanácsadás

A legegyszerűbb ingatlan tranzakció esetében a vevő számára teljes egészében rendelkezésre áll a kialkudott vételár. Erről azonban csak az adásvételek elenyésző hányadában beszélhetünk. Vagyis, az esetek döntő többségében szükség lesz állami támogatásra (CSOK, CSOK hitel, babaváró támogatás, stb.) vagy lakáshitelre. A helyzetet tovább bonyolítja, hogy jelen sorok írásakor több, mint 20 bank ajánlataiból válogathatnak az ügyfelek. A Házvadászok csapata segít eligazodni a pénzügyi-rengetegben és minden megbízónk számára megtaláljuk a legmegfelelőbb finanszírozási konstrukciót.

pénzügyi tanácsadás

 

Ingatlan ügyintézéssel összefüggő jogi tanácsadás

Az ingatlanjog kapcsán felmerülő kérdések minden család életét befolyásolják. A jogszabályértelmezés azonban nem egyszerű feladat, ezért sokszor nem is lehet “házon belül” megoldani. Egy rosszul megállapított következtetés súlyos százezrekben mérhető veszteséget / kárt okozhat, amelyet elkerülhet a megfelelő szakértő bevonásával. A Házvadászok csapata azonban ingatlanjogi kérdésekben is áll megbízói szíves rendelkezésére!

ingatlanjogász Kecskemét banner

 

Generálkivitelezés

A napjainkban felépített házak döntő többsége generálkivitelező segítségével készül el. Emiatt az építkezők részéről felmerülő kérdések közül az egyik leghangsúlyosabb az, hogy melyik generálkivitelezőt is válasszam? Ennek megválaszolásában is segítséget nyújt a Házvadászok csapata.

Generálkivitelezés Kecskemét banner

 

Energetikai tanúsítvány kiállítása

A fenntarthatóság jegyében tisztában kell lennünk az épületek energiaigényével, ökológiai lábnyomával. Emiatt minden adás-vétel — és sokszor már az ingatlanok kiadása során is — követelmény az energetikai tanúsítvány kiállítása. Ezzel az igénnyel számolva felkészítettük szakértőinket, és az energetikai tanúsítványok kiállításában a Házvadászok csapata is áll megrendelőink szíves rendelkezésére!

energetikai tanúsítvány készítése

 

Ingatlan látványtervek elkészítése

Egy kép többet mond ezer szónál — tartja a mondás. Ez a látványtervek esetében hatványozottan igaz, hiszen az építkezés vagy a felújítás végeredményét másképp csak a lelki szemeink előtt tudjuk vizualizálni. A megfelelő látványtervek birtokában az építkező finomhangolhatja elképzelését, a tervező / generálkivitelező pedig jobban el tudja adni a portékáját. Amennyiben látványtervre van szüksége, keresse a Házvadászokat!

látványtervezés